Usein työelämässäkin tulee eteen tilanteita, joissa ei ole valmiiksi annettuja tehtäviä ja työntekijöiden pitää itse löytää itsellensä tekemistä. Tänään tuntui siltä, sillä controlleri ja talousassistenttimme olivat Fivaldi-koulutuksessa, mutta meille muille ei ollut annettu ohjeita, siitä mitä tänään pitäisi tehdä, kun kampanjammekin ovat hyvällä mallilla. 

Mitä sitten teimme tänään harjoitusyritystunnilla? Lyhyen keskustelun jälkeen päädyimme lähettämään vielä lisää kansainvälisen kampanjan -tarjouksia Belgiaan, sillä olemme lähettäneet useita kymmeniä sähköposteja mm. Saksan harjoitusyrityksille, mutta viestit eivät ole tuottaneet tuloksia, mikä on hieman turhauttavaa. Emme kuitenkaan halua lannistua, ja päätimme yrittää edelleen kontaktien hankkimista. 

Kun tarjoukset olivat lähetetty, tarkastelimme muilta harjoitusyrityksiltä saapuneita tarjouksia ja tarjouspyyntöjä. Samalla huomasimme myös, että meille oli maksettu palkat. Kiitos talouspäällikölle ja talousassistentille! 

Harjoitusyrityksessä, olemme oppineet sen ettei läheskään aina ole selkeitä tehtäviä annettuna, mikä välillä turhauttaa, ainakin tuntien alussa. Olemme kuitenkin aina keksineet jotakin tekemistä, sillä kun useampi pohtii asiaa yhdessä, saadaan yleensä ainakin jotain tehtävää kehitettyä. Ja mikä tärkeintä, aina voi päivittää facebookia, tai vaikkapa päivittää tätä, blogia. 

- Oona